Problemer med Canada eTA-nettsiden

Publisert: Apr 29, 2019 | Tags: Problemer med Canada eTA-nettsiden

Introduksjon

Noen ganger angriper teknologiske problemer på verst mulig tidspunkt. Selv om det er usannsynlig, kan nettsideproblemer ha effekt på din eTA-søknad. Lær hvordan du kan unngå en uønsket endring i planene, grunnet feil på eTAs behandlingsnettside.

Potensielle problemer på eTA-nettsiden

Det er ekstremt frustrerende å samle dokumentene dine, sette av tid, og logge inn for å søke om din eTA, bare for å finne ut at nettsiden er nede. Dette skjer ikke ofte, men som alle andre nettsider, slutter den canadiske eTA-behandlingsnettsiden også noen ganger å virke.

Hvorfor skjer dette? Vanligvis vil nettsiden gjennomgå planlagte nedetider. Oppdateringer og oppgraderinger er ubeleilige for brukere, men de er nødvendige. Heldigvis gir eTA-behandlingsnettsiden brukere beskjed om planlagte nedetider. For å få oppdateringer, kan du følge ‘Immigrasjon, flyktninger og statsborgerskap Canada’ på Twitter. Eller, du kan bare besøke den canadiske eTA-behandlingsnettsiden, hvor påminnelser om planlagte nedetider vil bli lagt ut.

Til tider vil eTA-behandlingsnettsidene bare ikke virke. Hvis dette skjer på et tidspunkt der oppdateringer ikke er planlagt, bør du kontakte nettsiden, og la dem få vite hva som skjer.

Hvordan håndtere problemer

Hvis den canadiske eTA-behandlingsnettsiden ikke virker, av en eller annen grunn, vil du måtte vente med å søke om din eTA. Generelt vil nettsiden ikke være ute av kommisjon i mer enn en dag. Sett en alarm på telefonen eller kalenderen din, for å minne deg på å prøve igjen etter 24 timer. Når du logger på igjen, bør nettsiden fungere som vanlig igjen.

Åpenbart, hvis du skal fly til Canada innen 24 timer, er dette ikke en ideell løsning. Men, du kan ikke regne med at nettsiden vil fungere igjen raskt nok for at du skal kunne søke om din eTA før flyvningen din. Dessverre, i dette tilfelle, vil du måtte ringe flyselskapet og diskutere alternativene dine. Du vil kanskje måtte kansellere eller utsette flyvningen din.

Unngå komplikasjoner grunnet feil på eTA-nettsiden

Hvis du søker tidlig om din canadiske eTA, vil en feil på nettsiden ikke være et stort problem for deg. Siden nettsideavbrudd er kortvarige, vil du ha nok av tid til å søke senere. Hvis du derimot venter til siste øyeblikk med å søke, kan et teknisk problem endre reiseplanene dine. Den beste måten å unngå større komplikasjoner på, er å søke tidlig.

Konklusjon

Det er ikke vanskelig å søke om en eTA. Ikke la deg frykten for søknadsprosessen få deg til å vente med å søke til siste øyeblikk. Skulle du mot formodning oppleve et nettsideavbrudd, er dette bedre å håndtere månedsvis på forhånd, heller enn et par timer før du reiser til Canada. Heldigvis er det nesten alltid en alternativ løsning for teknologiske nødssituasjoner, enten det betyr å vente med å søke, eller å endre tidspunktet for flyvningen din.

Dele

Facebook Twitter Youtube

Søk om Canada eTA

eTA er en påkrevd reiseautorisasjon for reisende som besøker Canada for turisme, forretninger eller gjennomfart.

Søk om Canada eTA

Tweets