Søke om eTA før bestillingsplanlegging?

Publisert: Dec 30, 2019 | Tags: Canada eTA spørsmål, Canada eTA-søknadstid

Introduksjon

Kvalifiserte reisende kan søke om en kanadisk eTA når som helst før sin avreise. Søkere anbefales å tillate minst 72 timer for behandling av eTA-en deres.

Kan jeg søke om en eTA før jeg bestiller oppholdet i Canada?

Ja, søkere som ønsker å benytte eTA for å fly til Canada er ikke påkrevd å bestille opphold før innreise til Canada, og oppholdsinformasjon er heller ikke påkrevd for å sende inn en eTA-søknad.

Kan jeg søke om en eTA før jeg bestiller en flyvning til Canada?

Ja, det er ikke påkrevd å bestille en flyvning for å søke om en eTA. En eTA er heller ikke påkrevd om du ankommer Canada via sjø eller land.

Trenger jeg en eTA om jeg kjører til Canada?

Nei, en eTA er ikke påkrevd om du ankommer Canada via land. Dette inkluderer privat transport som leide eller personlige kjøretøy, eller offentlig transport som busser eller tog.

Må jeg vite den nøyaktige datoen jeg vil ankomme Canada?

Nei, selv om eTA-søknaden ber reisende om å oppgi informasjon om ankomstdatoer og -tider til Canada, er informasjonen ikke påkrevd for å sende inn en søknad. Å ikke ha denne informasjonen vil i tillegg ikke ha negativ påvirkning på en eTA-søknad.

Konklusjon

Kanadisk eTA gir reisende en fleksibel reiseautorisasjon som er gyldig i fem år ved utstedelse, og kan oppnås uten behovet for å bestille flyvning eller opphold før innsendelse av en eTA-søknad.

Få riktig reiseautorisasjon for Canada

Hvis du har pass fra et land som er berettiget for kanadisk eTA, som Storbritannia, Irland, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Danmark, sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede land, må du få godkjent eTA før turisme-, forretnings- eller medisinske besøk til Canada. Begynn på søknaden, eller gå til eTA-kravene for å lære mer om Canadas eTA

Søk om kanadisk eTA