Hva man bør ha på seg på en flyvning til Canada

Publisert: Aug 26, 2021 | Tags: Turisme i Canada, Flyr til Canada

Reisende som tar langdistanseflyvninger til Canada kan dra fordel av å lære hvordan de bør kle seg passende og komfortabelt for reisen sin, både til flyplassen og når om bord i flyet. Denne artikkelen gjennomgår et par vurderinger for reisende med henhold til å kle seg smart for sine lange reiser til Canada.

Vurder værforhold på destinasjonen din og bruk klær i flere lag

Ta deg tid til å tenke på værforholdene i ankomstbyen din, heller en værforholdene i avreisebyen din. Hvis du reiser fra et varmt land til ett kaldt, bør du være forberedt på den lavere temperaturen ved ankomst. Pakk ekstra lag hvis du reiser fra et varmere klima til et vintermiljø. Tynne lag er enklere å ta av før, under og etter flyvningen din, spesielt i trange områder der garderober eller toalettbåser kanskje ikke er tilgjengelige. En ideell måte å kle seg i flere lag er å ha et underlag, som et tynt termisk lag, fulgt av en fleece eller genser og så en jakke eller vinterkåpe. Å ha tre lag lar deg justere kroppstemperaturen din etter behov. Du kan også ta med deg en ekstra genser i tilfelle du trenger et ekstra lag, som også kan brukes som en pute eller et teppe når du sover på flyet.

Hvilke typer stoffer bør jeg ha på meg om bord?

Sikkerhet er en annen vurdering når det kommer til reiseklærne dine. Stoffer i syntetisk blanding, spesielt, kan være et tiltrekkende alternativ da de ikke blir krøllete når du sitter lenge, men de kan også ta fyr. De antennes svært raskt, og krymper og smelter, og dette er ikke en risiko du vil måtte ta når du er på et fly. Enhver evakueringssituasjon på et fly kan bli hindret av at klærne dine er en sikkerhetsrisiko, slev ting som friksjonsbrannsår fra en fluktsklie.

Klær som er laget av naturlige fiber som bomull, denim, lær og ull kan tilby den beste beskyttelsen under en evakuerings- eller brannsituasjon. Naturlige fibre lar også kroppen din «puste» enklere, og har mindre sannsynlighet for å bli klebrige i varmen. Ting som jeans og en fornuftig genser kan vise seg å være en god kombinasjon, og det er også viktig å ikke etterlate store områder av kroppen din utildekket. Shorts og miniskjørt etterlater bare ben, som du ikke vil la bli utsatt i en nødssituasjon eller i kalde omstendigheter.

Antrekket du velger bør være ikke-restriktiv, ikke nødvendigvis posete og uhåndterlig, men definitivt ikke tett på huden. Dette er kun for bevegelsesfrihets- og sirkulasjonsformål når du er i luften.

Hva med skotøy om bord i et fly?

For å forhindre et bredt antall skader, bør du ha på deg passende skotøy på flyplassen og om bord i flyet. Ting som åpne sandaler og høye hæler vil ikke gi deg beskyttelsen du trenger, både i en nødssituasjon og mer generelt. Fly kan være overfylte områder, der mange føtter finnes på samme sted. Du vil ikke lide av at andre tar et feilsteg på dine nesten bare føtter. Et par joggesko eller støvler av god kvalitet er mye mer passende. Skoene dine bør også være komfortable. Hvis du trenger å ta dem av under flyvningen, risikerer du å måtte streve med å ta dem på deg igjen, fordi føttene våre kan utvide seg i høyden.

Konklusjon

Hvis du kan huske å kle deg for destinasjonen din eller er forberedt på å bytte klær ved å legge til eller ta av klær, ha på deg ikke-restriktive, kroppsdekkende klær og ha skotøy som gjør deg i stand til å takle enhver situasjon, er du klar for flyvningen din til Canada.

Få riktig reiseautorisasjon for Canada

Hvis du har pass fra et land som er berettiget for kanadisk eTA, som Storbritannia, Irland, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Danmark, sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede land, må du få godkjent eTA før turisme-, forretnings- eller medisinske besøk til Canada. Begynn på søknaden, eller gå til eTA-kravene for å lære mer om Canadas eTA

Søk om kanadisk eTA