Finnes det kanadisk eTA for familier?

Publisert: Nov 05, 2018 | Tags: Canada eTA søknadsskjema, Familie eTA

Innledning

Hvis du tar med hele familien til Canada, lurer du kanskje på om du kan sende inn familie-eTA og få gjort alt på én gang. I denne artikkelen dekker vi alt du trenger å vite om å skaffe eTA til deg og hele familien.

Finnes det noe som heter familie-eTA?

Dessverre finnes det ikke en eTA spesielt for familier. Du kan ikke søke samme eTA for flere personer. Dette er fordi hver søknad er tilknyttet et passnummer. Heldigvis kan du sende inn eTA-søknader for alle i familien. Selv om du må fylle ut en ny eTA for hver person, kan du gjøre alt i én omgang og uten at søker er tilstede.

Hvordan fyller jeg ut eTA-søknad for familiemedlemmer?

Du kan fylle ut søknader for ektefelle, partner eller voksne barn. Når du begynner å fylle ut eTA, blir du spurt om det er søker eller noen andre som fyller ut søknaden på søkers vegne. Når du har besvart dette spørsmålet, må du spesifisere forholdet til søker. Du må også oppgi om du er juridisk forelder eller verge til mindreårige søkere.

Hva mer må jeg vite om familiesøknader?

Tidsberegning er kanskje det viktigste aspektet når du fyller ut eTA-søknader for familien. Du bør sende inn alle eTA-søknader på samme dag slik at de behandles samtidig. Det kan være en god idé å få hjelp av ektefelle eller eldre barn for å dele arbeidsmengden og fullføre søknader på flere datamaskiner eller mobile enheter samtidig.

Dobbeltsjekk at alle søknadene er godkjent før dere drar på tur. Midt i en familietur kan det være lett å glemme detaljer som reiseautorisasjoner, men å finne ut på grensa at noen søknader ble godkjent mens andre ikke ble det, er en sikker måte å ødelegge reiseplanene på. Det er en god idé å skrive en liste med familiemedlemmenes navn og krysse av etterhvert som du får beskjed om at eTA er godkjent. Pass på at du søker på forhånd, slik at du har tid til å håndtere problemer som kanskje oppstår.

Konklusjon

Selv om du ikke kan sende inn én enkelt søknad om kanadisk eTA for familien, kan du sende inn søknader på vegne av familiemedlemmer. Den beste måten å gjøre dette på, er å få alle gjort på samme dag for å unngå problemer på reisen.

Få riktig reiseautorisasjon for Canada

Hvis du har pass fra et land som er berettiget for kanadisk eTA, som Storbritannia, Irland, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Danmark, sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede land, må du få godkjent eTA før turisme-, forretnings- eller medisinske besøk til Canada. Begynn på søknaden, eller gå til eTA-kravene for å lære mer om Canadas eTA

Søk om kanadisk eTA