Finnes det en fast track eTA-søknad?

Publisert: Jan 01, 2019 | Tags: Canada eTA Application Form, Forbedret Canada eTA, Canada opptakskrav

Innledning

Planlegger du å søke om kanadisk eTA? Ved første blikk kan denne reiseautorisasjonen virke overvelmende. eTA-søknaden er ikke så detaljert som en visumsøknad, men stiller mange spørsmål om identitet og bakgrunn. Hvis du trenger din kanadiske eTA fort, lurer du kanskje på om det er en måte å fremskynde eTA-søknaden på. Hvis så er du på rett sted. Les videre for å lære den raskeste måten å få eTA på.

Finnes det en fast track eTA?

Det korte svaret på dette spørsmålet er nei. Det finnes ingen fast track eTA-søknad. Selv om eTAs nettside ikke fremskynder søknaden din, kan du gjøre ganske mye for å fremskynde prosessen med å få en avgjørelse på eTA.

Hvor lang tid tar det vanligvis å søke om eTA?

Vanligvis er eTA-søknader raske, så behovet for fremskyndede eTA-søknader er ikke garantert. Du kan få godkjent eTA i løpet av én time etter at du har levert. Dette er ikke alltid tilfelle. Hvis du vil gjøre din del for å fremskynde den kanadiske eTA-prosessen, må du skaffe riktig dokumentasjon og ha det klart før du begynner på søknaden.

Måter du kan fremskynde eTA-prosessen på

eTA krever et gyldig pass, eventuelle tidligere kanadiske reisedokumenter du har, og flybillettene hvis du har dem. Sørg for at passet ikke er utløpt før du begynner på eTA-søknaden. Et utløpt eller nesten-utløpt pass kan forsinke søknaden betydelig, siden du må vente med å søke til du får det nye passet. Sørg for at du finner frem alle nødvendige dokumenter før du logger inn på nettsiden til kanadisk innvandring for å søke om eTA. Du må fylle ut søknaden i én omgang, og du vil ikke begynne på nytt hvis det tar noen dager å finne nødvendige papirer.

Måter du kan ikke kan fremskynde eTA-prosessen på

Dessverre er det noen faktorer som kan være utenfor din kontroll. Hvis dine eTA-behov må gjennomgås, kan det ta måneder i stedet for minutter å behandle. Dette kan skje hvis du har kriminelt rulleblad, hvis du har hatt kontakt med visse sykdommer, eller hvis det er noe med søknaden som kanadisk innvandring beslutter at de skal gjennomgå. Hvis dette skjer, kan det ta like lang tid å få eTA som et vanlig visum.

Konklusjon

Den beste måten å sørge for at din kanadiske eTA-søknad behandles i rimelig tid på er å begynne tidlig og være forberedt til å fylle ut søknaden med aktsomhet for å unngå feil som kan påvirke godkjennelsen av eTA. Ta deg tid til å sjekke reisedokumentene og pass på å søke så tidlig som mulig. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for om søknaden tar flere uker på grunn av uforutsette hendelser, som manuell gjennomgang av eTA-søknaden av kanadisk innvandring.

Få riktig reiseautorisasjon for Canada

Hvis du har pass fra et land som er berettiget for kanadisk eTA, som Storbritannia, Irland, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Danmark, sverige, Norge eller mange andre eTA-berettigede land, må du få godkjent eTA før turisme-, forretnings- eller medisinske besøk til Canada. Begynn på søknaden, eller gå til eTA-kravene for å lære mer om Canadas eTA

Søk om kanadisk eTA

Dele

Facebook Twitter Youtube

Søk om Canada eTA

eTA er en påkrevd reiseautorisasjon for reisende som besøker Canada for turisme, forretninger eller gjennomfart.

Søk om Canada eTA

Tweets