Betalingsfeil på canadisk eTA-søknad

Publisert: Aug 16, 2019 | Tags: Canada eTA payment, Canada eTA-søknadsskjema, Canada eTA nettstedsproblemer

Introduksjon

Så, du fullførte den canadiske eTA-søknaden din, sendte den inn, og forsøkte å betale. Men da du oppga betalingsinformasjonen din, sa nettsiden at du har en «betalingsfeil.» Du vet du har nok penger til å betale for den, og du vet at kortet ditt er gyldig. Så hva er det som foregår? Les videre for å finne ut hvorfor du kan ha betalingsproblemer, og hva du kan gjøre med det.

Feil betalingsmetode

Hvis du har problemer med å betale for din eTA, dobbeltsjekk for å forsikre at du benytter den korrekte betalingsmetoden. Dessverre er ikke alle former for elektronisk betaling akseptert når du betaler for en eTA-søknad.

For å betale behandlingsgebyret for eTA-søknaden din, må du bruke én av de følgende betalingsmetodene: et Visa, MasterCard eller American Express kredittkort; et forhåndsbetalt Visa, MasterCard eller American Express; et Visa-debetkort, et JBC-kort, eller Interac.

Du oppga ikke betalingsinformasjonen din korrekt

Hvis du benytter korrekt betalingsmetode, forsikre deg om at du oppga kort- eller bankinformasjonen din korrekt. Dette kan virke innlysende, men feilstaving av kort- eller bankkontonummer kan være enkelt å gjøre og vanskelig å legge merke til.

Noe gikk galt med banken din

Hvis all informasjonen din er korrekt, bør du kontakte banken din. Kanskje det er et problem på deres side. Du kan finne ut om de opplever problemer med systemet, eller om transaksjonen din ble flagget og blokkert. Det er ikke uvanlig at internasjonale transaksjoner blir flagget av banken din.

Kontosaldoen din er for lav

Hvis du bruker et debetkort, kan du oppdage at du ikke har nok penger på kontoen din. Men, en betalingsfeil eller avvisning vil mest sannsynlig skje hvis du bruker et forhåndsbetalt Visa-kort. Siden det ikke alltid er enkelt å sjekke kontoen på forhåndsbetalte kort, kan du ha overvurdert hvor mye penger du har på kortet. Hvis du tror dette kan være tilfelle, sjekk saldoen. Du må kanskje bruke et annet kort eller en annen betalingsmetode..

eTA-behandlingsnettsiden er nede

Til slutt kan det være et problem med den canadiske eTA-behandlingsnettsiden. Hvis du er helt sikker på at du bruker den riktige betalingsmetoden, og skrev inn informasjonen din korrekt, og hvis du har kontaktet banken og de ikke kan finne noe problem, bør du anta at det er en nettsidefeil. Dette skjer ikke ofte, men det er mulig.

Hvis du er rimelig sikker på at du ikke kan betale for din canadiske eTA på grunn av en nettsidefeil, er den beste fremgangsmåten å vente et par timer, og prøve igjen. Dette er ikke spesielt beleilig, da du kanskje må fylle inn hele søknaden igjen, men det kan være ditt eneste alternativ.

Vi håper denne informasjonen hjelper deg å løse frustrasjonene dine rundt e-TA-betaling. Følg disse rådene, og du bør kunne betale for din eTA om kort tid. Lykke til, og de beste ønsker for din reise til Canada.