Om Canada eTA og vår behandlingsprosess

Om Canada eTA og vår behandlingsprosess

Vi er den ledende leverandøren av kanadisk eTA (elektronisk reiseautorisering)

Official-Canada-eTA.com er et byrå for behandling av reisedokumenter som forsyner en rekke forbruker- og bedriftsreisetjenester for besøkende til Canada.

Vi tilbyr en veldig personlig tjeneste, som fjerner stresset fra immigrasjonsproblemer. Visumekspertene våre er tilgjengelige 7 dager i uken.

Som en betrodd leverandør, betjener vi flere tusen kunder hver måned og tilbyr både rådgivning og elektronisk sjekk og behandling for en rekke forskjellige kategorier av reisevisum.

Vi vet at det kan være vanskelig og frustrerende å få et kanadisk visum når du har befatning med statlige byråer, og vi har flere års erfaring ved rådgivning av en rekke immigrasjonsproblemer som kan føre til feil eller forsinkelser for visumsøknader.

Ekspertisen og kunnskapen vår betyr at vi kan identifisere potensielle problemer før de blir et problem, og tjenesten for sjekk og innsendelse gir reisende tiltro til at søknaden blir behandlet av et profesjonelt team.

Vi har et vennlig kundeserviceteam som alltid er tilgjengelig for å besvare eventuelle spørsmål og sikre at eventuelle problemer blir håndtert raskt og effektivt.

Vi gir en kostnadseffektiv og direkte tjeneste for kunder som ikke ønsker å ha befatning med statlige eller ambassadebaserte prosesser selv, og som ser etter en pålitelig og erfaren agent som kan handle på deres vegne.

Vi ser frem til å betjene deg og sørge for at reiseplanene dine til Canada går bra.

Våre fordeler

Ved å bruke oss som en tredjepartspartner for innsending og behandling for visum og elektroniske reiseautoriseringer, vil du nyte en rekke fordeler som følger:

  1. Søknadsassistanse (tlf./e-post) – snakk med en representant fra vårt vennlige kundeserviceteam når som helst som vil besvare eventuelle spørsmål.
  2. Sjekk før innsendelse – Unngå feil og immigrasjonsproblemer ved å la ekspertene våre sjekke alle detaljene og dermed unngå feil og forsinkelser.
  3. Rettelse av feil – Dersom du har gjort en feil eller trenger å endre eller oppdatere noe, vil teamet vårt tilby assistanse
  4. Ingen gebyr – vi vil refundere gebyrer når søknaden ikke har blitt godkjent av de aktuelle utstedende statlige immigrasjonstjenestene
  5. Umiddelbar henting, når som helst – Dersom du ikke kan finne bekreftelsesdokumenter eller autoriseringsnummer, kan vi hente disse for deg
  6. Få siste nytt om eventuelle regelendringer – Dersom noe blir endret som påvirker søknaden din, vil vi informere deg og gjøre informasjon tilgjengelig via nettstedet vårt
  7. Få en utskrevet kopi av autoriseringen – Vi vil sende en e-post med PDF-fil (utskriftsklar) slik at du alltid har tilgang til den viktige informasjonen ved innsjekking og immigrasjonskontroll.

De spesifikke behandlingsgebyrene for tjenestene våre vises på de aktuelle sidene på nettstedet, og ekstratjenestene våre har høyere gebyr enn å gå direkte til nettstedet til myndighetene eller en ambassade. Dette er på grunn av omfanget av ekstratjenester og fordelene du får når du benytter deg av ekstratjenestene våre.

Hvis du har spørsmål angående din bestilling, vennligst ta kontakt med oss ved å bruke følgende kommunikasjonsmetoder:

Email: support@official-canada-eta.com
Telefon: +1 877 715 7857
Post: 2202 S Figueroa St, Los Angeles, CA 90007